ISBN: 9788243010703
Status: I salg
Utgivelsesår: 2017
Innbinding: Innb.
  

Andreas Kumano-Ensby, Anne Linn Kumano-Ensby

Klar deg selv i naturen!

En hakkespettbok
 
Har du noen gang lurt på hva du ville gjort hvis du måtte klare deg helt selv? Hvis du strander på en øde øy eller familiens bil bryter sammen midt oppe på snau ellet? Tenk om du går deg bort i skogen og ikke vet hvilken vei som fører hjem?

I denne boka lærer du masse om hvordan du kan holde deg varm, mett og frisk i kampen mot de norske naturkreftene. Her finner du knepene for å varsle om hjelp eller finne veien hjem når telefonen ikke virker lenger. Alle kan lære seg å finne spiselige planter, filtrere vann, knytte nyttige knuter eller tenne bål uten fyrstikker. Hvordan bygger man egentlig en god snøhule og hva gjør du om det kommer en bjørn?

Sannsynligvis blir aldri denne kunnskapen livsviktig for deg. Men det å kunne klare seg selv i naturen er både spennende og nyttig! Og det å leke at man er alene og langt fra hjelp, kan gjøre neste familieutflukt til en morsom utfordring, enten turen går langt opp på fjellet eller til skogholtet rett bak huset.  

PRESSE
 
Andre bøker av samme forfatter
Kumano-Ensby, Kumano-Ensby
En håndbok i overlevelse. Terningkast 5 i Trønder-Avisa
Kumano-Ensby, Kumano-Ensby
En håndbok i overlevelse. Terningkast 5 i Trønder-Avisa

Andreas Kumano-Ensby er bokhandler og litteraturviter, og har forlest seg på postapokalyptiske bøker. Han er ikke et friluftsmenneske
Les mer om forfatteren

Anne Linn Kumano-Ensby er journalist i NRK og har studert en rekke fag, men ingen som har forberedt hennes spesielt godt på apokalypsen.
Les mer om forfatteren


Spartacus forlag AS
Ansatte
Foreign rights / Agency
Innsending av manus
Kjøpsbetingelser
Kjøp av ebøker
For presse
For bokhandlere