Spartacus Forlag

«På vandring med et esel i Cevennene» lanseres på Ugla 18. april kl. 18.00

Velkommen til lansering av vårens mest sjarmerende bok! Boka er kåret av The Guardian til en av de 100 beste sakprosabøkene gjennom tidene, «en banebrytende klassiker innen friluftslitteratur». Bokas oversetter og Stevenson-entusiast, Alexander Leborg, samtaler med forfatter Torbjørn Ekelund om Stevenson, mini-ekspedisjoner og om det å skrive friluftslitteratur, og kanskje litt om esler.


Sees på Ugla, da!

Kritikerprisen til Anne Bitsch

Anne Bitsch mottok Litteraturkritikerprisen 2017 for beste sakprosabok, for sin Går du nå, er du ikke lenger min datter. Utdelingen fant sted på Litteraturhuset i Oslo. Det er Norsk kritikerlag som står bak utdelingen av Kritikerprisene. Årets jury i sakprosakategorien består av Espen Søbye, Carline Tromp og Alf Kjetil Igland.


Går du nå, er du ikke lenger min datter ble utgitt høsten 2017, til strålende kritikker. Både Aftenposten, Klassekampen, Dagsavisen, Morgenbladet og BT hadde den med på sine årets beste-lister.

Ny nettside

Som dere ser, har vi fått helt ny nettside. I likhet med en god bok krever en god nettside mange runder med korrekturlesing, språkvask og satskorrektur. Det kan derfor forekomme skrivefeil og andre småfeil i begynnelsen. Vi jobber også med leservennligheten på mobile enheter. Bær over med oss.

Bli bedre kjent med oss! Følg oss på facebook, twitter og instagram