Dette er cuba alt annet er logn 1

Pris: 298,-

Kjøp
 • info
 • ISBN 9788243003361
 • Innb.:Innbundet
 • Status:Midlertidig utsolgt
  • Utg.år:2005
  • Kategorier:Reise
  • Sideantall:324
  • Forlag:Spartacus
  expand_more
Vegard Bye / Dag Hoel

Dette er Cuba – alt annet er løgn!

"Dette er Cuba - alt annet er løgn!" trekkes ofte fram som den definitive, norske boka om Cuba. I NRKs reisemagasin ”Ryk og reis” ble den omtalt som “den mest innsiktsfulle bok skrevet om noe land på norsk”! Nå har Bye og Hoel laget en ny og oppdatert utgave, tilpasset et Cuba hvor revolusjonen nærmer seg sin endelige død. Eller gjør den det?

En het og forførerisk beretning om Cubas historie og kultur, om samfunnsliv og politikk på denne gjenstridige øya. "Dette er Cuba - alt annet er løgn!" gir mytene om revolusjonen en vakker død - og sannferdige løgner gis nytt liv. Aldri før er en kultur, et folk, et land, et stykke historie presentert på en tilsvarende måte for norske lesere!

"Dette er Cuba - alt annet er løgn!" trekkes ofte fram som den definitive, norske boka om Cuba. I NRKs reisemagasin ”Ryk og reis” ble den nylig omtalt som “den mest innsiktsfulle bok skrevet om noe land på norsk”! Nå har Bye og Hoel laget en ny og oppdatert utgave, tilpasset et Cuba hvor revolusjonen nærmer seg sin endelige død. Eller gjør den det?

"En fantastisk god historiebok! De cubanere jeg møtte, bekreftet også mye av innholdet i boken. Selv om du ikke skal til Cuba, gir boken deg en følelse av å ha vært der." -Elisabeth Sellevold, VG.

format_quote

"Er du en av de mange som har lyst til å besøke romantiserte og myteomspunne Cuba er du heldig med litteraturen du kan lese forut for reisen, for dette er boken alle som skal besøke Cuba bør kjenne." Fartein Horgar, "Ryk og Reis", NRK P2

"Obligatorisk høytlesning på flyet med solturistene underveis til den siste antiamerikanske bastion i Karibien." -Geir Terje Ruud, VG (terningkast fem)

"Boka er en eneste lang invitasjon til tilfreds livsglede. Bye og Hoel har utført et stykke arbeid som tør kalles enestående." -Ola Lars Andresen, Klassekampen

“En av de ytterst få faktabøker man kan legge under juletreet til mennesker som ellers sverger til Morgan Kane – uten frykt for at den skal forbli ulest…” Morgenbladet

format_quote

Vegard Bye er statsviter og har i 25 år arbeidet med latin-amerikanske spørsmål.
Les mer om forfatteren

Dag Hoel er filmprodusent og forfatter.
Les mer om forfatteren