Buen provecho

Pris: 99,-

  • info
  • ISBN 9788243002760
  • Innb:Heftet med klaffer
  • Status:I salg
    • Utg.år:2003
    • Kategorier:Reise | Mat, helse og livsstil
    • Sideantall:0
    • Forlag:Spartacus
    expand_more
Steinar Lone

Buen provecho!

Hjelp til selvhjelp på spanske restauranter

Denne hendige boka inneholder lister over rundt 1500 ord og uttrykk som en kan støte på i spanske menyer. i tilegg til praktiske tips om hvordan finne fram til en restaurant, og få best utbytte av måltidet, samt litt om Spanias mat- og vinkultur. Formatet gjør at boka er lett å smuglese under restaurantduken.

Andre bok i trebinds reise-menyguide; Spania.

Visste du at det finnes mer en 500 typer pasta i Italia? Eller at den franske andouillette» er en pølse fylt med innmat? For ikke snakke om utfordringen det er å skille mellom Middelhavets mange fiskeslag...

Disse tre små bøkene inneholder lister over rundt 1500 ord og uttrykk som en kan støte på i franske, spanske og italienske menyer. Dessuten inneholder de praktiske tips om hvordan finne fram til en restaurant, hvordan få best utbytte av måltidet og litt om landenes mat- og vinkulturer generelt.

Med disse bøkene kan enhver velge fritt fra menyene på sydeuropeiske restauranter!

Sagt om «Bon appétit!»:

«Lett å lese, lett å putte i vesken. Den vesle boken gir en kjapp forklaring på alt ferske Frankriketurister undrer seg på. Hvordan tiltaler man kelneren? Spiser man skorpa på osten? Og hva skjuler seg bak franske matnavn? Det hele er lettlest, enkelt og greit.»
Inga Holst, dinside.no

Steinar Lone er oversetter og forfatter med bl.a Marinettis Futuristisk kokebok på samvittigheten.
Les mer om forfatteren