Beist og borgerskap

Pris: 168,-

Kjøp
 • info
 • ISBN 9788243003408
 • Innb.:Heftet
 • Status:Midlertidig utsolgt
  • Utg.år:2005
  • Kategorier:Skjønnlitteratur
  • Sideantall:73
  • Forlag:Spartacus
  expand_more
Matthijs Holter

Beist og borgerskap

En eventyrsamling til rollespillet Draug

«Beist og borgerskap» inneholder tre nye eventyr til rollespillet «Draug». Eventyrene passer både for nybegynnere og erfarne rollespillere. De kan brukes i en eksisterende kampanje, eller være starten på en ny.

I «Festligheter på Fladebye» tar vi del i julefeiringene til Christianias storborgerskap. Under borgerskapets lette og overfladiske omgangsform skjuler det seg sterke spenninger. Landets mektigste er samlet til fest på årets mørkeste dag og intrigene tar form.
«Uren, Luren» er et humoristisk eventyr som starter på en forblåst og falleferdig gård. I løpet av eventyret treffer spillerne både svensker og troll – og geita Perla.
«Jern-Katja» er en intens og mørk familietragedie som finner sted på en gård langt inne i en mørk skog. Uforvarende blir spillerne dratt inn i gårdens hemmeligheter.
Eventyrene passer både for nybegynnere og erfarne rollespillere. De kan brukes i en eksisterende kampanje, eller være starten på en ny.

«Draug» er et rollespill som utspiller seg i grenselandet mellom det historiske Norge på 1800-tallet og en mytisk eventyrverden. Dette er det første rollespillet med et spillunivers som bygger på norsk historie og mytologi.

"De tre eventyrene i «Beist og borgerskap» er svært forskjellige, både i setting og stil. For korte, underholdende samlinger er to av dem perfekte, det ene glitrer med sprø humor, det andre er uhyggelig.. Likte du «Draug», men la det litt bort etter å ha spilt historien i grunnboka, er dette heftet for deg!
Tone Almhjell, Adresseavisen

format_quote

Fra anmeldelsene av «Draug»:

«Rollespillets svar på Gåte. Bare ideen er nok til å gi en ekte rollespiller tårer i øynene.»
Tone Almhjell, Adresseavisen

«Spillet som forandrer Norges historie.»
Brynjulf Jung Tjønn, VG

format_quote
format_quote

format_quote

Matthijs Holter
Les mer om forfatteren

Fler titler av Matthijs Holter