Årets forfattere | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | Æ | Ø | Å
.. neste
 

Født: 1755
Død: 1826


  

Jean-Anthelme Brillat-Savarin

Jean-Anthelme Brillat-Savarin (1755-1826), embetsmann og forfatter, var en av fransk gastronomis mest fremtredende talsmenn. Med sin omfattende innsikt i matkultur og fysiologi skriver han underholdende om maten og dens virkninger på oss. Smakens fysiologi er av mange blitt kalt gastronomiens bibel og er et av de første verkene som behandler gastronomi som en kunstform.



ISBN: 9788243003705
Status: Utsolgt
Utgivelsesår: 2007
Innbinding: Innb.
Smakens fysiologi


ISBN: 9788243008465
Status: Kommer
Utgivelsesår: 2017
Innbinding: Hft.
Smakens fysiologi


Spartacus forlag AS
Ansatte
Foreign rights / Agency
Innsending av manus
Kjøpsbetingelser
Kjøp av ebøker
For presse
For bokhandlere