ISBN: 9788243009998
Status: I salg
Utgivelsesår: 2016
Innbinding: Hft. med klaffer
  

Sanna Sarromaa

Norske tabuer

Om likhetens tyranni, språk som religion og hellige mødre

Norsk skole stiller for få krav, nordmenn er flinkere til å jabbe enn til å jobbe og hva skal vi egentlig med distriktene?

 

Forfatter Sanna Sarromaa er kjent for sine friske kronikker i avisene og har vakt mediestorm med sine utspill om norske mødre, nynorsk og det norske likhetstyranniet.  Med boka Norske tabuer ønsker hun å rokke ved konformiteten og kollektivismen som hun mener truer med å gjøre oss alle akkurat like – og like dumme – i dette landet.

 

Hun utfordrer våre etablerte sannheter med sitt finsk-norske blikk på samfunnet, men gjør det med kjærlighet til norske menn i bunad, til dugnad og alt som er bra med verdens beste land.

BLA I BOKA HER >>

 


PRESSE
«Det er krevjande å melde ei bok om tabu i eigen kultur, av di ein ikkje kan vere trygg på om ein ser ope nok på seg sjølv og samfunnet eg er ein del av. Nett difor vil eg tilrå denne boka, eg er viss på at lesaren i det breie utvalet av kritikk vil finne noko som gjev farge i kinna og får panna til å rynke seg, samtidig som boka vekkjer sunn ettertanke.» Dag og Tid
MATERIELL, OMTALER OG ANMELDELSER
Høyoppløst bokomslag

Sanna Sarromaa finsk, bosatt i Norge. Kjent fra kronikker i VG.
Les mer om forfatteren


Spartacus forlag AS
Ansatte
Foreign rights / Agency
Innsending av manus
Kjøpsbetingelser
Kjøp av ebøker
For presse
For bokhandlere