ISBN: 9788243009448
Status: I salg
Utgivelsesår: 2015
Innbinding: Innb.

Bla-i-boka
  

Anneli Mjøen

Yoga for hele familien


Jordnært og inspirerende om yoga som lek og utfordring for hele familien!

Hvorfor har vi sluttet å slå hjul og stå på hodet? Vi er skapt for det! Barn som voksne, det er ingen forskjell – å utfordre kroppens muligheter gir nøyaktig den samme gleden og den samme indre kraften uansett alder. Bonus kan være en smertefri, funksjonell kropp. Gjør tre øvelser før sengetid, så sover du bedre.

Yoga kan være et fantastisk bindeledd mellom generasjoner, noe barn, foreldre og besteforeldre kan gjøre sammen. Menn og kvinner, barn og voksne har ulike fysiske muligheter og utfordringer. Derfor inneholder denne boken grundige beskrivelser av klassiske yoga-øvelser med ulike varianter. Du finner også forslag til hvordan du kan sette sammen øvelser for å oppnå for eksempel bedre søvn og økt energi. Men først og fremst er dette er bok som introduserer yoga som lek, utforskning og utfordring for hele familien.

Forfatter og frilansjournalist Anneli Mjøen har praktisert yoga siden 5-års alder, og er solid etablert i miljøet. Hun har vært fulltids yogalærer på Oslo Yoga siden 2007, og har studert mange ulike yogaformer.PRESSE

  Sak i Aftenposten

 
 Foreldre & Barn, 4/2015


  Fædrelandsvennen 27.04.2015


   Bergens Tidende 24.04.2015

    Stavanger Aftenblad 24.04.2015


  Forhåndsomtale i VG 15.02.2015


Anneli Mjøen Forfatter og frilans-journalist Anneli Mjøen har praktisert yoga siden 5-års alder, og er solid etablert i miljøet.
Les mer om forfatteren


Spartacus forlag AS
Ansatte
Foreign rights / Agency
Innsending av manus
Kjøpsbetingelser
Kjøp av ebøker
For presse
For bokhandlere