ISBN: 9788243009202
Status: I salg
Utgivelsesår: 2015
Innbinding: Innb.

Bla-i-boka
  

Dragomir Mrsic

Ekstrem trening

Med kroppen som redskap

Treningstrender kommer og går. Her er endelig en treningsbok som tar alt “back to basic”, uten fancy apparater eller dyre medlemskap.

Dragomir «Gago» Mrsic har en spektakulær reise bak seg. Innvandrersønnen hadde en tøff oppvekst, og i 1990 medvirket kampsport-mesteren i tidenes svenske bankran. Men etter endt soning tok han utdanning og ble snart toppidrettstrener for den svenske Olympiatoppen. Ved siden av filmroller i Hollywood, driver han i dag Stockholms mest populære gym, hvor han underviser mennesker i alle aldre og med ulike forutsetninger. Gagos treningskonsept handler om å utfordre seg selv, med kroppen som redskap: Den kombinerer egenskaper fra kampsport med relativ styrketrening (styrke i forhold til kroppsvekt).

Indre styrke og balanse gir deg ikke bare en velproporsjonert og sterk kropp, men hjelper deg å prestere bedre i hverdagen, orke mer og ha bedre fokus. Og det trenger ikke koste deg skjorta:

«Jeg har sett ulike treningstrender og apparater komme og gå gjennom årenes løp, men en hederlig armheving eller et knebøy består. Det som er på moten blir umoderne, og vi vender alltid tilbake til de enkle grunnprinsippene. Du trenger ikke den kuleste treneren, den nyeste hypen eller fresheste gymmen. Trening er vanlige greier som du kan gjøre hjemme. Det sitter ikke i redskapen eller omgivelsene - det sitter i deg!» (fra boka)
Medforfatter Majsan Boström, fotograf Daniel Ohlsson. Oversettere: Tina Holt og Nora Hoel 

PRESSE

  Stort intervju i VG Helg 08.02.2015

 
  Sporten.com møtte Gago da han besøkte Oslo i januar.
  Her finner du intervju og en treningsvideo der han demonstrerer noen gode grunnøvelser.
 
 


  D2, april 2014


Dragomir Mrsic er personlig trener, skuespiller og kampsportekspert.
Les mer om forfatteren


Spartacus forlag AS
Ansatte
Foreign rights / Agency
Innsending av manus
Kjøpsbetingelser
Kjøp av ebøker
For presse
For bokhandlere