ISBN: 9788243006102
Status: I salg
Utgivelsesår: 2012
Innbinding: Innb.
  

Birger Bergh

Talekunst

En håndbok
Våren er høysesong for små og store taleskrivere: Vi anbefaler Talekunst, som gir deg verktøyene du trenger. «Klok retorikk! Jeg er ingen taler. Det var derimot Birger Bergh.» Rune Hallheim, Aftenposten  (Anbefalt bok 22.04)
Talekunst er en morsom og praktisk bok om kunsten å overbevise sitt publikum.
En god taler har tenkt gjennom alle detaljer på forhånd, helt fra stilnivå, kroppsspråk og stemmebruk til avslutningsreplikken. I denne boka ledes du gjennom alle trinnene på veien til den perfekte tale – fra idéfasen til selve fremføringen.

Den inneholder mange tips og lure grep, men advarer også om de største feilene en taler kan gjøre. Talekunst gir deg verktøyene du trenger for å lage taler til enhver anledning, enten det er bryllup, juletrefest eller styremøte i borettslaget.
PRESSE
«Klok retorikk!
Jeg er ingen taler. Det var derimot Birger Bergh, svensk professor i latin og vel kjent i nabolandet for sine språkråd. Hans bok Konsten att få rätt. Handbok i talekonst foreligger nå på norsk, lett bearbeidet for norske forhold. Han skriver for eksempel om viktigheten av innledende pludder, om å fange tilhørernes oppmerksomhet før man gir seg i kast med tema, og han tar blant annet for seg stilnivå, et fenomen som noen ganger kan virke heller ukjent i Norge. Mange av hans påpekninger er såpass innlysende at bare et klokt menneske kan formulere dem. Og ikke minst: Han går foran med det gode eksempel enhver bør vise når man vil undervise i talekunst. Han fatterseg i korthet.»
Rune Hallheim, Aftenposten  (Anbefalt bok 22.04.2012)


 «En inspirerende, morsom og samtidig lærd bok» Jusektidningen

«Med Talekunst for hånden er det kanskje på tide å takke ja til neste taleforespørsel.» Nerikes Allehanda

Birger Bergh var professor i latin ved Lunds universitet 1975–2000.
Les mer om forfatteren


Spartacus forlag AS
Ansatte
Foreign rights / Agency
Innsending av manus
Kjøpsbetingelser
Kjøp av ebøker
For presse
For bokhandlere