ISBN: 9788243004269
Status: Utsolgt
Utgivelsesår: 2010
Innbinding: Innb.
  

Elaine Eksvärd

Slå tilbake!

Selvforsvar mot hersketeknikker
Vi utsettes alle for hersketeknikker av et eller annet slag. Herskeren kan være sjefen, kjæresten, kollegaen, naboen eller en fremmed på bussen. Eller er det kanskje du selv som manipulerer andre? 
 
Elaine Bergqvist gir konkrete tips om hva du kan gjøre i en herskesituasjon, og hvordan du forhindrer at det samme skjer igjen. Hun viser hvilke subtile knep herskeren anvender seg av, og hvor ulike kvinners og menns metoder kan være. Men én ting har de til felles: Hersketeknikker er et redskap på deres vei til makten.


 


PRESSE

"I dag lanserer den svenske retorikkonsulenten Elaine Bergqvist sin bok Slå tilbake! på norsk. Hun har gjort det til et levebrød å hjelpe enkeltpersoner og ledere store bedrifter til å bli bedre talere og tydeligere i sitt budskap til sine medmennesker. Boken er basert på en rekke autentiske historier hun har mottatt fra enkeltmennesker som har følt seg oversett og krenket i arbeidslivet eller i mer private relasjoner. Bergqvist skisserer løsninger på hvordan de plagede kan møte de ubehagelige situasjonene på en ny og annerledes måte. Slå tilbake! kommer ganske sikkert til å trekke forfatteren inn i diverse TV-studioer. Temaet har alle ingredienser i seg til fortsatt å vekke sterke følelser rundt debattbordet. [..]
Vi tåler i hvert fall en ny debattrunde om herskerteknikker. Både menn og kvinner gjør seg skyldig i misbruk av makt. Hersketeknikkene gir seg bare forskjellige utslag."  
Torstein Hvattum, Aftenposten 
Et møte med Bergqvist på YouTube. 

Andre bøker av samme forfatter
Elaine Eksvärd
Moderne retorikk for alle
Elaine Eksvärd
Moderne retorikk for alle
Elaine Eksvärd
Selvforsvar mot hersketeknikker


Elaine Eksvärd er en av Sveriges mest brukte retorikkonsulenter.
Les mer om forfatteren


Spartacus forlag AS
Ansatte
Foreign rights / Agency
Innsending av manus
Kjøpsbetingelser
Kjøp av ebøker
For presse
For bokhandlere