ISBN: 9788243005037
Status: Utsolgt
Utgivelsesår: 2009
Innbinding: Innb.
  

Kjell Terje Ringdal

Kunsten å overbevise

En håndbok

"Retorikk og kommunikasjon for dummies! Antikkens triks blir som nye i Ringdals velskrevne, underholdende og aktuelle kokebok for overbevisere." Torgrim Eggen, forfatter av Trynefaktoren.

Alt du trenger å vite om gjennomslag og påvirkning, men som ingen tør å fortelle deg.

Statsvitenskapelig leksikon og snusfornuftige aviskommentatorer vil aldri hjelpe deg å vinne noe som helst. Så hvorfor ikke lytte til triksene til dem som faktisk har vunnet både valgkamper og regjerings-makt? Få steder er motsetningene tøffere, strategiene mer utspekulerte og konsekvensene mer dramatiske enn i politikken. Der finner du også de best utprøvde strategiene for det de fleste av oss ønsker både på jobben og i livet; nemlig å vinne. Dette er boka som handler om forskjellen på å ha rett og å få rett. Den handler om de mest opplagte og mest gemene innsikter som kan føre deg lukt til topps, eller forklare deg hvorfor du ble støtt ut i mørket. Boka forklarer deg hvilke dype reflekser som hviler over enhver norsk avisredaksjon og om hvilke rotfestede naturkrefter som påvirker dine velgere.

Dette er boka du bør be om å få pakket inn før du forlater bokhandelen. Fortell ingen at du har kjøpt den.

 


PRESSE

"Ringdal lykkes godt med å formidle noen av retorikkens grunninsikter, gjennom et  lettfattelig eksempelmateriale fra den norske hverdagen" Ane Farsethås, Dagens Næringsliv

Andre bøker av samme forfatter
Kjell Terje Ringdal
Alt du trenger å vite om gjennomslag og påvirkning

Kjell Terje Ringdal driver eget konsulentselsap i retorikk og regnes som en av Norges fremste kommunikasjonsrådgivere.
Les mer om forfatteren


Spartacus forlag AS
Ansatte
Foreign rights / Agency
Innsending av manus
Kjøpsbetingelser
Kjøp av ebøker
For presse
For bokhandlere