ISBN: 9788243002258
Status: I salg
Utgivelsesår: 2002
Innbinding: Innb.
  

Steinar Lone

Bon appétit

Hjelp til selvhjelp på franske restauranter
En kortfattet oppslagsbok i lommeformat for den som vil lære å lese en fransk meny. Inklusiv noen skikk-og- bruk-tips og generelle avsnitt om fransk matkultur. Boka inneholder en liste over mer enn tusen ord og uttrykk som en kan støte på i franskspråklige menyer.
Ansikt til ansikt med en fransk meny kan selv innfødte fransktalende miste motet. Mange vet kanskje at "bouillabaisse" er en fiskesuppe og
at "agneau" betyr lam. Men hvordan holde styr på "lieu jaune" (lyr)
og "lieu noir" (sei)? Og det kan være greit å finne ut på forhånd
at "andouillette" er en pølse fylt med innmat ...

Denne lille boka inneholder en liste over mer enn tusen ord og uttrykk
som en kan støte på i franskspråklige menyer. Dessuten inneholder den
noen praktiske tips om hvordan finne fram til en restaurant, hvordan bestille, og litt om fransk mat og vin generelt.

Med denne boka kan enhver velge trygt fra menyene på franske restauranter.

MATERIELL, OMTALER OG ANMELDELSER
Ordlisten i boka, samt forfatterens hjemmeside
Andre bøker av samme forfatter
Steinar Lone
Hjelp til selvhjelp på spanske restauranter
Steinar Lone
Hjelp til selvhjelp på italienske restauranter

Steinar Lone er oversetter og forfatter med bl.a Marinettis Futuristisk kokebok på samvittigheten.
Les mer om forfatteren


Spartacus forlag AS
Ansatte
Foreign rights / Agency
Innsending av manus
Kjøpsbetingelser
Kjøp av ebøker
For presse
For bokhandlere