ISBN: 9788243010376
Status: I salg
Utgivelsesår: 2016
Innbinding: Hft.

Bla-i-boka
  


Hirameki- Drodling for den kreative


- Er du glad i å drodle? Finn fram svart-tusjen og kreativiteten. Her er boka som tar fargeleggingstrenden et skritt videre.
Hirameki er japansk for inspirasjon – det er der drodling og fantasi møtes. Gjør en fargeklatt om til noe fantastisk, bare ved å legge til noen kruseduller eller streker. Fargene er allerede på plass, det er opp til deg å skape formene og figurene ved å tegne det du ser!
 Dette er gøy og avstressende for liten og stor!


I HVER ENESTE FLEKK
ER DET GJEMT FIGURER
BAK NOEN STREKER
DE LIGGER OG LURER
UTROLIG ENKELT
GANSKE ENKELT UTROLIG

Kunstnerne Peng og Hu oppdaget på et eller annet tidspunkt det fantastiske Hirameki-fenomenet på paletter, på parketten i atelieret, på veggene og på skjortene sine. Med utgangspunkt i dette utviklet de gradvis en genial, folkelig kunstform. På deres tegneseminarer begynte selv helt uerfarne malere å rable i ekstase, noe som resulterte i forbausende klatteprodukter. Denne befriende opplevelsen vekket til slutt Peng og Hus maniske lidenskap for å samle klatter og flekker. Deres provosoriske samling omfatter ufattelig mange flekker som de har hentet fra hele verden eller selv har fremstilt og avfotografert. For sitt ambisiøse engasjement ble Peng og Hu nylig tildelt ordensbåndet Den kongelige klatt, og to kråketær i Zing Zoo ble oppkalt etter dem for å feire dagen.


MATERIELL, OMTALER OG ANMELDELSER
Høyoppløst forside

Hirameki youtube video
Se Youtube-video her

Hirameki youtube video 2


Hirameki youtube video 3Spartacus forlag AS
Ansatte
Foreign rights / Agency
Innsending av manus
Kjøpsbetingelser
Kjøp av ebøker
For presse
For bokhandlere