ISBN: 9788243008311
Status: I salg
Utgivelsesår: 2014
Innbinding: Innb.

Bla-i-boka
  

Mirja Tervo

Høye hæler

En skoselgers bekjennelser
Hva er det med kvinner og sko? Hvorfor presser vestens kvinner føttene inn i noe som er både upraktisk og ubehagelig?  Er høye hæler vår tids korsett?
Bli med til en av New Yorks mest luksuriøse designerskobutikker, en skobutikk med over 100 000 par sko på lageret og en gjennomsnittspris  på tusenvis av kroner. I ett år var dette arbeidsplassen til etnologen  Mirja Tervo.  Med humoristisk og fascinert skråblikk forteller hun om  skoselgernes lite glamorøse hverdag i verdensmetropolen, fylt av illeluktende  føtter, krevende rikmannsfruer og verdens vakreste sko. Og ikke minst en hard  arbeidshverdag mellom skohyllene, hvor man må overleve kun på bonus og raskt  lærer seg knepene for å stjele de rikeste kundene fra kollegaene...

Dette er en bok for deg som elsker sko og er på fornavn med Christian Louboutin og hans røde skosåler.  Det er også en bok for deg som ikke forstår greia…VINN SIGNERT BOK!
Lik oss på Facebook og vær med i trekningen av en signert utgave av boka!


PRESSE
"Underholdende non-fiction om høye hæler og menneskene som bruker dem. Lett nok for lesing på sengekanten, men samtidig også tankevekkende." Kotivinkki (finsk magasin)

"Livet i en amerikansk skobutikk er helt vanvittig, og boken leses med samme driv som en krim." Gloria (finsk magasin)

"Overraskende og interessant. Det er sjelden man finner en bok som inneholder både den vidunderlige designerverdenen og samtidig også det perspektivet at halvparten av jordens kvinner går rundt barføtt."
Modin (finsk magasin)


Dagsavisen 22.03.2014


Aftenposten 21.03.2014


Mirja Tervo Eneste kvinne som noensinne har reist over tundraen i Alaska med sko fra Manolo and Louboutin i bagasjen?
Les mer om forfatteren

D2: Måtte selge sko for minst 22.000 kroner i uken


Les saken om Mirja Tervo i Dagens Næringslivs magasin D2 7. mars

Spartacus forlag AS
Ansatte
Foreign rights / Agency
Innsending av manus
Kjøpsbetingelser
Kjøp av ebøker
For presse
For bokhandlere