ISBN: 9788243007512
Status: I salg
Utgivelsesår: 2013
Innbinding: Innb.
  

Robyn Young

Brorskapet


Internasjonal bestselger som bringer korstogene til liv, i samme fortellertradisjon som Bernard Cornwell og Jan Guillou.

Will Campbell drømmer om å bli tempelridder, men først må han holde ut den knallharde læretiden under mesteren Everard, en mann med mange farlige hemmeligheter. Amir Baybars har kjempet seg ut av slaveriet og blitt en fryktet hærfører og sultan, drevet av et brennende ønske om å kaste de europeiske inntrengerne ut av Det hellige land.

Det er disse to mennenes skjebner som krysser hverandre i Robyn Youngs dramatiske debutroman, som foregår i kulissene av det niende og siste europeiske korstoget. Handlingen tar oss med fra de skitne bakgatene i 1200 tallets London og Paris til Syrias brennende sletter.

Politikk, lidenskap, konspirasjoner og krig – Brorskapet rommer alt man kan ønske seg av en historisk roman. Young brukte sju år på arbeidet med den og ble belønnet med glitrende kritikker, også fra faghistorikere. Brorskapet er første bok i hennes trilogi om det kristne imperiets endelige fall i Midtøsten.


PRESSE
«Tidens brutalitet og skjønnhet skildres så mesterlig at det ofte er vanskelig å skille fakta fra fiksjon, leseren opplever historien innenfra» Stephen Hubbard, Book Reporter

«Hun kombinerer overbevisende historiske detaljer med et godt plot og medrivende karakterer. Hun har skrevet en historisk thriller som får leserne til å lengte etter fortsettelsen.» Publishers Weekly
MATERIELL, OMTALER OG ANMELDELSER
Høyoppløst omslag

Robyn Young er født i Oxford i 1975 og forfatter av en rekke historiske romaner. Hun debuterte med Brorskapet (Brethren) i 2006, som er oversatt til mer enn 20 språk.
Les mer om forfatteren

71-årige Karstein Skundberg debuterer som oversetter


Oversetter tempelridder-trilogi for Spartacus

Spartacus forlag AS
Ansatte
Foreign rights / Agency
Innsending av manus
Kjøpsbetingelser
Kjøp av ebøker
For presse
For bokhandlere