ISBN: 9788243005990
Status: I salg
Utgivelsesår: 2011
Innbinding: Hft. med klaffer
  

Anne Gaathaug

Quiz med Anne

«Jeg ante ikke hvor mye jeg visste, før Anne Gaathaug spurte.»
Knut Nærum

Spørrebok om tv, film, bøker, historie og sport
Dette er en bredt anlagt spørrebok, som passer for både nybegynnere og mer erfarne quizere. Anne Gaathaug har mange års erfaring som quizmaster, og hennes populære quizer på Litteraturhuset i Oslo har faste deltakere som Knut Nærum, Dag Solstad, Cathrine Sandnes og Ragnar Hovland.

Boka inneholder 1000 spørsmål fordelt på 100 quizer. Halvparten av kategoriene er mixer, og halvparten har temaer som «Superhelter», «Kongesagaene», «Forfattere», «Mat og drikke», «James Bond» og «Hiphop».

Quiz med Anne er en underholdende spørrebok som tar for seg kulturfeltet i vid forstand. Anne krydrer svarene med morsom trivia og fakta, så du lærer noe nytt også når du kan svaret. Perfekt på hyttetur, i familieselskap og til fredagspilsen!

«Jeg ante ikke hvor mye jeg visste, før Anne Gaathaug spurte.»
Knut NærumPRESSE
"Anne Gaathaug lager quiz-spørsmål som er spennende og underholdende - til tross for at du ikke vet svaret.  …Det er en glede å anbefale Annes 1.000 spørsmål og svar!"
Bjarte Botnen, Vårt Land
Andre bøker av samme forfatter
Anne Gaathaug
Perfekt både for kultureliten og familiekosen på hytta

Anne Gaathaug er forlagssjef i Kagge Forlag. Hun har mange års erfaring som quizmaster og er viden kjent for å være blant landets beste!
Les mer om forfatteren


Spartacus forlag AS
Ansatte
Foreign rights / Agency
Innsending av manus
Kjøpsbetingelser
Kjøp av ebøker
For presse
For bokhandlere