ISBN: 9788243006355
Status: I salg
Utgivelsesår: 2011
Innbinding: Hft. med klaffer
  

Jack Falao

Kvantefysikken

En fantastisk fortelling om virkeligheten
Kvantefysikken kalles den gjerne, vårt århundres teori – vitenskapens ypperste sammenfatning av naturen. Den nye fysikken ryster vårt gamle verdensbilde og snur opp-ned på våre tilvante forestillinger om årsak-virkning, tid og rom, tilfeldighet og sikkerhet.
Einsteins relativitetsteori, sorte hull og Schrødingers katt - kjente stikkord fra den nye fysikken. Kvantefysikken kalles den gjerne, og er vår tids teori, den ypperste sammenfatning av naturen.

Men hva går kvanteteorien egentlig ut på? Hvordan oppstod dem? Og hva kan den bety for vår verdensanskuelse? Forfatteren tar oss med på en spennende reise i den nye fysikkens tid, rom og dimensjoner. Gjennom en dialog mellom en far og hans sønn blir vi kjent med “vitenskaperne”, med deres klassiske eksperimenter og sjokkerende oppdagelser som snur opp-ned på våre tilvante forestillinger om verden.

Kvantefysikken forsøker å gjøre den nye fysikkens grensesprengende oppdagelser tilgjengelige for folk flest, og inviterer leseren med på en erkjennelsesreise inn i den nye kvantevirkeligheten.

Andre bøker av samme forfatter
Jack Falao
En fantastisk fortelling om den nye fysikken

Jack Falao norsk psykolog og forfatter (1948-2013.
Les mer om forfatteren


Spartacus forlag AS
Ansatte
Foreign rights / Agency
Innsending av manus
Kjøpsbetingelser
Kjøp av ebøker
For presse
For bokhandlere