ISBN: 9788243004351
Status: I salg
Utgivelsesår: 2009
Innbinding: Hft.
  

Marcel Grauls

Kronen på merket

Historier om merkevarenes pionérer
Vi pusser tennene med Colgate, barberer oss med Gillette, kler oss i Levi’s og Lacoste. I Kronen på merket serveres livshistoriene til noen av vår tids største innovatører, gründere og lurendreiere, som alle har til felles at de står bak kjente merkenavn.
Det finnes faktisk familier som heter Toyota, Bacardi og Mars. Og historien om hotellgiganten Hilton begynner med en norsk utvandrer fra Kløfta.

I Kronen på merket blir vi kjent med noen av vår tids største innovatører, gründere og lurendreiere. Vi møter 34 morsomme, tragiske og usannsynlige livshistorier.

Belgiske Marcel Grauls har hatt suksess med sine uvanlige oppslagsbøker spekket med kortbiografier og underholdende historier. Kronen på merket er hans oppfølger til Kjenn dine Pappenheimere.


PRESSE
«34 lettleste historier om pionerene bak dagens merkevaremani. Grauls har allerede levert en fornøyelig samling om historien bak navn, Kjenn dine pappenheimere. Nå har han skrevet like lettleste beretninger om gründerne, med skarpt øye for det anekdotiske. Kort, greit og underholdende!»
Per Haddal, Aftenposten
MATERIELL, OMTALER OG ANMELDELSER
Høyoppløst omslag
Andre bøker av samme forfatter
Marcel Grauls
Om personene bak ordene
Marcel Grauls
Personene bak ordene
Marcel Grauls
Historier om merkevarenes pionérer


Marcel Grauls er belgisk forfatter og journalist.
Les mer om forfatteren


Spartacus forlag AS
Ansatte
Foreign rights / Agency
Innsending av manus
Kjøpsbetingelser
Kjøp av ebøker
For presse
For bokhandlere