ISBN: 9788243002654
Status: I salg
Utgivelsesår: 2008
Innbinding: Hft.
  

Juan Manuel De Prada

Fitter

"Befriende lesning. De Prada er en høyst respektert og populær forfatter, hans fantasi og talent skinner igjennom i hver eneste tekst."
Knut Faldbakken i VG

Spanjolen de Pradas eventyrbok om det kvinnelige kjønnsorgan er idag en europeisk kultbok, men startet som fortellinger samlet i en hemmelig utgave i 69 eksemplarer, signerte og nummererte av forfatteren selv.

På absurd og humoristisk vis portretterer de Prada en rekke kvinners underliv, og når leseren tror at grensen er nådd for all fantasi og ironi, flytter forfatteren den enda et hakk.

Dette er ikke pornografi, men snarere en uvanlig hyllest til Kvinnen!

PRESSE
"Befriende lesning...De Prada er en høyst respektert og populær forfatter, hans fantasi og talent skinner igjennom i hver eneste tekst."
Knut Faldbakken, VG

"Juan Manuel de Prada har har begått et aldri så lite kunsttykke: å skrive humoristisk, kjærlighetsfullt og poetisk vakkert om kvinners kjønnsorgan i alle fasonger, størrelser og farger - uten å forargre en eneste feminist! [...] Fitter er en samling tekster som burde befinne seg i enhver bokhylle eid av lesende mennesker som setter pris på god litteratur. Her får du ikke bare eksepsjonelle bevis på god fantasi og sødmefylt poesi, men også 54 nye måter å tenke om det kvinnelige kjønnsorgan på. I tillegg til flere lange, gode latterutbrudd."
Ann-Sofi S. Emilsen, Spot.no

"En euforisk opplevelse av språklig fantasi og presisjon” .
Lars-Olof Franzén, Dagens Nyheter

"Etter å ha slukt de Pradas uvanlige og litterært mesterlige portrettkunst på noen få timer, våger jeg påstå en ting – den kanskje mest unevnelige av alle boktitler er en sterk kandidat til å bli den mest originale og ettertraktede tittelen i årets bokflom."
Refik Sener, Södermanlands Nyheter

"Sjarmerende upretensiøs og akkurat så humoristisk som det gjerne blir når det handler om primitive drifter og private kroppsdeler”
Johan Dahlbäck, Göteborgs-Posten
MATERIELL, OMTALER OG ANMELDELSER
Høyoppløst omslag
Andre bøker av samme forfatter
Juan Manuel De Prada
Absurd og humoristisk

Juan Manuel De Prada er en spansk forfatter og journalist.
Les mer om forfatteren


Spartacus forlag AS
Ansatte
Foreign rights / Agency
Innsending av manus
Kjøpsbetingelser
Kjøp av ebøker
For presse
For bokhandlere