ISBN: 9788243002777
Status: I salg
Utgivelsesår: 2003
Innbinding: Hft. med klaffer
  

Steinar Lone

Buon appetito!

Hjelp til selvhjelp på italienske restauranter
«Lett å lese, lett å putte i vesken. Den vesle boken gir en kjapp forklaring på alt ferske italiaturister undrer seg på. Hvordan tiltaler man kelneren? Spiser man skorpa på osten? Og hva skjuler seg bak italienske matnavn? Det hele er lettlest, enkelt og greit.»
Tredje bok i trebinds reise-menyguide: ITALIA

Visste du at det finnes mer en 500 typer pasta i Italia? Eller at den franske andouillette» er en pølse fylt med innmat? For ikke snakke om utfordringen det er å skille mellom Middelhavets mange fiskeslag...

Disse tre små bøkene inneholder lister over rundt 1500 ord og uttrykk som en kan støte på i franske, spanske og italienske menyer. Dessuten inneholder de praktiske tips om hvordan finne fram til en restaurant, hvordan få best utbytte av måltidet og litt om landenes mat- og vinkulturer generelt.

Med disse bøkene kan enhver velge fritt fra menyene på sydeuropeiske restauranter!

Sagt om «Bon appétit!»:

«Lett å lese, lett å putte i vesken. Den vesle boken gir en kjapp forklaring på alt ferske Frankriketurister undrer seg på. Hvordan tiltaler man kelneren? Spiser man skorpa på osten? Og hva skjuler seg bak franske matnavn? Det hele er lettlest, enkelt og greit.»
Inga Holst, dinside.no

PRESSE
 
Andre bøker av samme forfatter
Steinar Lone
Hjelp til selvhjelp på franske restauranter
Steinar Lone
Hjelp til selvhjelp på spanske restauranter

Steinar Lone er oversetter og forfatter med bl.a Marinettis Futuristisk kokebok på samvittigheten.
Les mer om forfatteren


Spartacus forlag AS
Ansatte
Foreign rights / Agency
Innsending av manus
Kjøpsbetingelser
Kjøp av ebøker
For presse
For bokhandlere